Τεχνική υποστήριξη Laptop

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συντήρηση και επισκευή Laptop όλων των κατασκευαστών.
Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και σε συνδυασμό με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μας, μπορούμε να επιλύσουμε ακόμα και σύνθετες βλάβες που απαιτούν παρέμβαση στο υλικό τμήμα του Laptop σας, πετυχαίνοντας έτσι την επίλυσή τους σε προσιτές τιμές.

 

Τεχνική υποστήριξη Η/Υ Desktop

Το τεχνικό μας τμήμα αναλαμβάνει την συντήρηση, επισκευή ή αναβάθμιση του σταθερού σας υπολογιστή τόσο στο υλικό, όσο και σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος και εφαρμογών. Διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογωσία, είναι δυνατή η επιδιόρθωση οποιουδήποτε προβλήματος και αν παρουσιάσει ο υπολογιστής σας.

Τεχνική υποστήριξη σε Η/Υ Apple

Αναλαμβάνουμε  την συντήρηση και επισκευή  ηλεκτρονικών υπολογιστών της Apple.  Η τεχνική μας ομάδα μπορεί να επισκευάσει σταθερούς υπολογιστές και Laptop της κατασκευάστριας  εταιρείας Apple γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ανάκτηση δεδομένων σκληρών δίσκων

Με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας σε περίπτωση απώλειας τους. Είτε βρίσκονται στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή, είτε σε οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή αποθήκευσης που διαθέτετε, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε.